18 November 2015

// // 5 comments

Wide Shawl Labuh, Cantik Dan Murah

Assalamualaikum...Hai semua apa kaba? Entri kali ini lain sikit sebab akak nak share pasal satu shawl yang super best ni. Masuk dalam kategori Wideshawl, special sebab die bukan sahaja sangat cantik, bahkan labuh dan yang paling best is murah....

Shawlkan trending, bukan budak-budak mude je pakai shawl, makcik-makcik nenek-nenek pun ade ha jangan main-main.

Akak pun penggemar shawl tegar tapi cerewet yang ampun time pilih nak beli. Sebab kene betul-betul berkenan di mata barula akak beli.

Alkisah akak punye kakak, iye-iye die suruh akak biz shawl ni, memang dah lama terpiki apsal tak jual shawl sebab supply pun senang nak dapat. Tapi rase cam tak berbakat nak meniaga tudung (ha perlu bakat ke).

Memang currently akak nak buat biz lain selain Shaklee. Sekarang zaman makin mencabar memang kene ada lebih dari satu source of income. So akak amikla peluang ni cube plak bantu muslimah-muslimah out there untuk cantik disamping aurat terjaga insyaAllah.

Ingat akak masih pengedar Shaklee yang aktif, even macam-macam ujian tapi tak pernah terpiki nak stop sebab sayangnyela produk Shaklee ni bagus-bagus ruginye kalo orang tak rase kebaikan die.

So tugas siapa nak jadi mulut, mata, kaki, tangan produk-produk Shaklee tu kamilah pengedar-pengedarnya yang tak jemu share benefits of using Shaklee towards our health...

Ok jom sambung pasal Shawl yang special ni. Sebab ape special sangat ni, ish-ish..Ok kite tengok ciri-ciri die

Material shawl ni dari kain Heavy Chiffon, so kalau kite pakai die akan jatuh. Kainnya lembut tapi tebal. Ha camne tu...kalau kite lilit pakai shawl tu memang tak perlu pakai inner neck sebab memang tak nampak pun leher tu...

Panjangnya 2 meter, lebar pulak 0.75 meter, memang cukup besar dan selesa buat perlindungan diri muslimah-muslimah diluar sana. Hujungnya pula bulat (end curve) bukan segiempat ye. Personally memang akak suke end curve punye shawl sebab lagi cantik.

Ok kite dah berkenalan sikit-sikit dengan wideshawl best ni, sekarang akak perkenalkan pada semua
Tadaa.....





























































































Model is wearing Hani Shawl code color #19 Dark Chocolate








Ha apemacam, best tak? Boleh gune Hani Shawl ni untuk kemajlis-majlis rasmi macam majlis anugerah anak cemerlang ke, dinner tahunan kat opis ke, pergi kenduri ke, pergi open house ke, raye ke, shopping dengan famili ke, dating dengan husband ke pergi kuliah ke, kelas ke, keluar dengan member-member ke atau kemana-manala yang inginkan kite tampil anggun, bergaya tapi pada masa yang sama masih sopan dan beradap. Ha gitu...

Ada 22 jenis warna dari lembut, pastel, terang, rare color semua ada. Harganya murah sangat cuma rm25 sahaja untuk sehelai. Offer terbaik abad ini beli 3 helai dapat free postage!!

Kalau tak sabar nak grab jom order sekarang. Caranya mudah bin senang. Just wasap/sms/telegram ke Huda @ 014 9209040. Boleh juga pm akak di Facebook Norulhuda Seman

Beri code number Hani Shawl yang anda ingin beli untuk akak cek stok, jika anda bernasib baik ade stok boleh terus proceed ke next step yeay...

Orait akak pun tak sabo menunggu order adik kakok. Hani Shawl open up your hidden beauty!

5 comments:

  1. semoga berjaya dengan bisnes baru ni pulak :)

    ReplyDelete
  2. Menarik kaler² dia. Nampak kain pun tak jarang.

    Moga Kak Huda berjaya dalam setiap lapangan.

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha syaza memang menarik dan tak jarang kain ni, tq syaza doakan akak, syaza pun sama, hope terus bersinar walau ape pun yang syaza buat aminnnn....

      Delete
  3. Cantik2.. Saya doakan semoga berjaya.

    Papaglamz singgah di sini.

    New Entri LAUNCHING Shawl LABUH MURAH Exclusive by Papaglamz

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi komen <3

Cari Artikel