Jualan Murah Shaklee Collagen Powder, Vitamin E dan Sr Vita C | PENGEDAR VIVIX SHAKLEE KUALA LUMPUR

15 December 2014

// // Leave a Comment

Jualan Murah Shaklee Collagen Powder, Vitamin E dan Sr Vita C

Assalamualaikum semua, apa khabar?? Bulan Disember ni memang bulan shoppingkan, Year End Sale (YES). Masing-masing tak sabar tunggu bonus masuk sebab nak shopping. Shaklee pun buat sale, sale yang akan adik-adik, kakak-kakak, ibu-ibu, abang-abang, bapak-bapak, atuk dan nenek sume tak keruan..



Memang kita boleh jimat banyakkkkk kalau kite beli Vitamin E, SR Vita C dan Shaklee Collagen Powder. Sebab bulan ni promosi ketiga-tiga item ni.


Vitamin E dan SR Vita C kedua-duanya beli 6 botol percuma sebotol.

Harga Vitamin E ialah RM149 x 6 = RM 127.70 Jimat RM 21.30,

Jika anda borong 6 botol Vitamin E anda bukan sahaja akan mendapat sebotol Vitamin E percuma, tetapi juga anda layak mendapat keahlian percuma (jimat RM65 - yuran keahlian) dan
rebate tunai bulan Januari sebanyak RM25

Cube kira berapa yang anda jimat RM200++,

Mendapat keahlian percuma melayakkan anda membeli dengan harga ahli walaupun pada pembelian pertama!!

Agak-agak berapa anda jimat?? lebih kurang RM350++

Nak tau detail wasap atau pm saya k. Ini cerita Vitamin E, Sustained Release Vita - C camne??


SR Vita-C, harga sebotol RM 92.50, kalau promosi camni sebotol jadi RM 79.30, jimat RM 13.20, kalau harga ahli, lagi banyak anda jimat.


Atau boleh juga beli 2 botol Vitamin E atau 2 botol Vitamin C, anda akan dapat diskaun 5%.






Kalau beli 2 botol dapat diskaun 5%





Manakala Shaklee Collagen Powder (SCP) beli 3 kotak percuma sekotak. Camni punye promo lagi dasyat, lagi murah. Sekotak SCP RM298 x 3 = RM 894 / 4 = RM223.50 jimat RM 74.50


Bile kite beli 3 kotak kita akan layak menjadi ahli Shaklee secara percuma seumur hidup, jimat RM65, dapat lagi sekotak SCP free. Rebate tunai pada Januari sebanyak RM45++


Kita enjoy 1st purchase dengan harga ahli, agak-agak berapa kite jimat??


lebih kurang RM 500 ++, jangan tak percaya, peminat - peminat setia SCP mesti akan borong untuk stok setahun terus


Sebab apa setahun? Sebab tahun depan Shaklee dah tak keluarkan SCP ni, sampailah tempoh tertentu yang akan diberitahu nanti. Buat masa sekarang memang kita tak tau bile Shaklee akan keluarkan SCP lagi untuk tahun depan


So ambikla peluang ni untuk borong siap-siap kolagen Shaklee yang terkenal best!!


Kalau kat Jepun, kolagen dari sisik ikan merah ni orang kaya je yang makan, sebab memang confirm kualiti terbaik dan harga memang mahal, orang bese-bese atau pendapatan sederhana memang tak mampu nak makan kolagen dari sisik ikam merah ni...


So betapa bertuahnya kita, tak payah kahwin dengan anak dato' pun kite boleh beli kolagen orang kaya kat Jepun!







Ok kita dah tau betapa murahnya dan untungnye kite beli ketiga-tiga item ni time promo, sekarang kite kuatkan hati kite tuk cuba bile tahu ape yang Vitamin E, SR Vita-C dan Shaklee Collagen Powder akan beri pada tubuh kita.



Kelebihan Vitamin E Shaklee







Ramai wanita mengambil vitamin E sebagai suplemen harian bagi melindungi jantung, agen antioksida, anti penuaan dan bagi mengurangkan kesan parut.



Bagi lelaki pengambil vitamin E lebih kepada melindungi jantung dan meningkatkan kemampuan reproduktif.



Kelebihan Sustained Release Vita- C










Vitamin C terkenal kerana mampu meningkatkan sistem imun badan, disamping itu ramai yang mengambil Vitamin C untuk awet muda, mencerahkan kulit wajah dan mengurangkan jeragat.



Shaklee Collagen Powder 


Ramuan Utama Shaklee Collagen Powder

Cara Tindakan Kolagen


Berat molekul serendah 1000 Dalton sahaja untuk penyerapan maksima

Testimoni menunjukkan kesan positif seawal 5 hari!!



Kalau nak pastikan keberkesanan ketiga-tiga produk ni,Vitamin E, SR Vita-C dan Shaklee Collagen Powder ni, maka kene cube sendiri, insyaAllah puas hati, tambah-tambah sekarang tengah murah. 



Jom order sekarang, duit jimat, badan sihat!



Feel free to cal/sms/wasap/telegram ke 014-9209040 atau boleh emel ke dasyifa14@yahoo.com. 



Promosi sehingga 31/12/14 sahaja, selepas ni takde dah Shaklee Collagen Powder, bile nak ade pun tak pasti, so rugi besar kalau tak beli sekarang!! 


Sebelum berpisah saya share 1 video khas untuk tatapan pembaca sekalian, enjoy!!



Cari Artikel