Vivix, Alfafa dan Vita-lea For Children Pembuka 2015 | PENGEDAR VIVIX SHAKLEE, PENGEDAR SHAKLEE KUALA LUMPUR

06 January 2015

// // Leave a Comment

Vivix, Alfafa dan Vita-lea For Children Pembuka 2015

Pantas sungguh masa berlalu, tahun 2014 dah pun melabuhkan tirai, tirai baru tarik ialah tahun 2015. Alhamdulillah masih dikurnikan hayat untuk kite bertaubat dan memperbaiki kesilapan kita. Azam yang tertunda mesti dilunaskan tahun ini insyaAllah.



Shaklee memulakan tahun 2015 dengan mengejutkan semua ahli dan pengguna-pengguna produk Shaklee, 3 produk hot promosi serentak dibulan ini. Vivix, Alfafa dan Vita Lea For Children.



Vivix merupakan vitamin premium yang Shaklee yang mampu melambatkan proses penuaan sehingga keperingkat selular.


Penyelidikan canggih secara global untuk menentang penuaan selular dan perkongsian penyelidikan bertahun-tahun dengan saintis terkemuka telah menghasilkan Vivix


Vivix merupakan penemuan saintifik yang hebat dari Shaklee. Hanya Vivix mengandungi adunan fitonutrien proprietari yang memanfaatkan kuasa anggur muscadine dan resveratrol.


Ramuan Vivix terbukti 10x lebih efektif dari resveratrol sahaja dalam melambatkan mekanisme utama penuaan selular. Semua maklumat lengkap mengenai Vivix boleh dirujuk dalam entri saye yang lepas, Vivix Shaklee, Khasiat Yang Tidak Terbanding Dengan Harganya



Vivix dengan formula yang ekslusif memberikan penyelesaian yang hebat dan keputusan yang menakjubkan!!


Berikut antara manfaat yang boleh dinikmati dengan Vivix Shaklee.



  • merendahkan tekanan darah
  • meningkatkan tenaga
  • meningkatkan daya seksual
  • meningkatkan pengeluaran sperma
  • mencerahkan dan mengurangkan pigmentasi
  • mengurangkan keduatan dan garus halus
  • anti-kanser
  • merendahkan tahap kolestrol
  • menguatkan tulang
  • melambatkan penuaan
  • mengurangkan artritis
  • meningkatkan daya ingatan
  • anti-inflamasi
  • menghalang kejadian tumor
  • menstabilkan perasaan
  • mengawal selia estrogen
  • mengawal selia insulin
  • anti-depresi
  • mengurangkan bintik penuaan
  • membantu mengatasi glaukoma
  • mengurangkan rambut gugur dan beruban
  • melegakan lelah dan alergi
  • memperbaiki mutasi sel
  • menghalang sakit Alzheimer
  • mencegah masalah prostat
  • memberikan tidur yang berkualiti
  • mengawal selia kelikatan darah 


Fuhhh berpeluh-peluh gak nak taip ni, banyak betul manfaat yang ditawarkan dalam sebotol Vivix, bulan ni tampil dengan tawaran lumayan yang pasti membuatkan semua orang teruja.



Pembelian 6 botol Vivix percuma sebotol, boleh juga beli 2 botol dan dapat 5% diskaun.
Jika kita membeli 2 botol Vivix, automatic kite akan mendapat keahlian percuma. Nak tahu keistimewaan menjadi ahli Shaklee jom refer entri ni Jom Daftar Ahli Shaklee.



Sebotol Vivix berharga RM475, dengan promosi bulan ini kita akan jimat lebih RM60, jika anda sign up jadi ahli Shaklee lagila banyakkkkk yang kite boleh jimat. 



Jika anda masih berkira-kira dengan harga Vivix yang macam boleh bayar duit kereta sebulan, apakata kite compare pulak harga Vivix dengan kesihatan kite. Vivix sangat terkenal kerana mampu membantu memulihkan pesakit diabetes. Kesan sakit diabetes kronik ialah kehilangan kaki, mata yang kabur dan buah pinggang yang rosak. 



Berapa harga yang kite nak letakkan pada kaki, buah pinggang dan mata yang Allah kurniakan secara percuma ni, berapa kite nak tukarkan kepada RM, berapa??


Amboi serius la pulak, hiiii...nak tau detail dan bukti Vivix membantu memulihkan pelbagai sakit kronik, boleh refer entri ni Vivix Shaklee Bukan Sekadar Untuk Diabetes Dan Berhenti Merokok



Ok sekarang kita masuk cerita pasal Alfafa pulak. Alfafa Shaklee sangat famous dengan tittle 'milk booster'.
Tetapi fungsi alfafa bukan sekadar penggalak susu badan sahaja.


Sebaliknya alfafa mempunyai peranan yang penting  dalam membantu

  • menurunkan berat badan
  • masalah pencernaan
  • mengurangkan sakit gout
  • mengatasi masalah edema - 'water retention'
  • mengurangkan kejang dan kebas-kebas
  • mengurangkan masalah jerawat
  • mengurangkan sakit-sakit sendi
  • agen detoks

dan pelbagai fungsi lain. Lagi best sebab Alfafa ni murah je, cume RM53 untuk saiz S ade 330 tablet. Saiz L pulak RM97 untuk 700 tablet.  Lagi murah sebab bulan ni promosi beli 6 botol percuma sebotol.Boleh kire sendiri berapa dah kite untung.


Ramai yang ambil peluang ini untuk beli banyak simpan buat stok. Memang berbaloi, boleh jadikan hadiah untuk mak, ayah, abang, adik, kakak, suami dan lain-lain. Betul-betul bermakna hadiahkan suplemen Shaklee buat insan tersayang.





Jom kite cerita pasal Vita-Lea For Children pulak...Dah lame takde stok, saye sendiri pun tak sempat jupe dulu. Promosi Vita-Lea For Children lagi best dari Vivix dan Alfafa sebab buy 3 free 1, so memang jimat dan boleh sangat nak buat stok setahun. 


Ape yang best dengan multivitamin kanak-kanak dari Shaklee ni?

  • 100% vitamin C, D, E dan 8 jenis vitamin B
  • 200 mg kalsium, magnesium, zinc, copper dll
  • Ditambah pemanis semulajadi xylitol yang tidak menyebabkan kaviti
  • Tiada perisa, pemanis, pengawet tiruan
  • Gluten free
  • Perisa anggur yang sedap


Aii rase cam nak makan sendiri pulak, anak-anak zaman sekarang ni banyak yang makan memilih, pening parent nak piki dan siapkan makanan tuk anak-anak. Belum cerita yang taknak makan sayur lagi. ha berita baik lagi Vita-Lea For Children ni memang sangat sesuai diberi pada anak-anak yang tak suke makan sayur.



Tengok sayur je lari, tengok sayur je alergik, so kite cari alternatif sumbatkan sebijik Vita-Lea For Children yang sedap berperisa anggur tu, InsyaAllah mesti anak-anak kite suke...



Ok so jangan piki-piki banyak dah...duk piki-piki last-last tak terbeli, sian anak-anak kite, at least dengan multivitamin kanak-kanak ni dapatla mengisi lompang-lompang nutrient untuk mereka membesar.





Untuk konsultasi berkualiti dan terbaik, boleh dapatkan ketiga-tiga produk ni dari saye Huda dengan call/wasap/sms/telegram ke 014-9209040. Jika lebih selesa emel maka boleh emel saye di dasyifa14@yahoo.com


Saye hepi dan berbesar hati dapat membantu anda dan keluarga untuk menjadi lebih sihat, InsyaAllah...



Cari Artikel