23 March 2014

// // Leave a Comment

Jom Daftar Ahli Shaklee Dengan Sistem Online

Assalamualaikum  sahabat-sahabat  sekalian :)), jom sama-sama kita banyakkan istighfar, salawat keatas Nabi Muhammad s.a.w dan bersyukur masih dikurniakan nikmat  iman dan Islam. Masih didalam  aqidah yang benar hingga kembali semula pada  Allah insyaAllah..



           Baiklah hari ini saya ingin mengajak anda semua untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee menggunakan hujung jari sahaja dengan Sistem Online Shaklee. Anda tidak perlu risau perlu membuat jualan setiap bulan. Mesti hal ini sinonim dengan MLMkan?



          Yela Shaklee MLM (multi-level marketing) mesti kene buat sale setiap bulan untuk maintain ahli.
Jika itu yang anda  sangkakan maka sama sekali tidak benar. Anda  tidak perlu maintain buat sale setiap bulan jika mendaftar sebagai ahli Shaklee.



           Dan  sebenarnya... (nyanyi macam  lagu yuna) sangat rugi  jika anda tidak mendaftar sebagai ahli,  terutama  pengguna setia Shaklee untuk kesekian kurun dan masih tidak mendaftar hanya bertindak sebagai pengguna tegar sahaja.




          Mengapa saya kata rugi? Kerana anda sepatutnya menikmati bonus tunai untuk setiap pembelian produk Shaklee, tetapi anda memilih untuk beli dengan harga yang lebih mahal tanpa bonus tunai. Tengok dah 2 rugi. Berikut saya senaraikan kelebihan mendaftar ahli Shaklee.



Kelebihan Ahli Shaklee (sebagai pengguna sahaja)



1.  Pembelian mudah dengan  Sistem Online  Shaklee, bila-bila dan dimana  sahaja boleh membuat pembelian 24 jam  sehari. Tidak perlu menunggu agent Shaklee belikan untuk anda. Dan pembelian dalam kuantiti yang besar lebih menjimatkan wang pos!


2. Diskaun harga produk 20-30% dengan setiap produk mempunyai UV(unit value) tersendiri


3. Pembelian sehingga 150 UV melayakkan anda mendapat bonus tunai minima dari Shaklee. Berikut ialah      cara pembayaran  bonus berdasarkan jumlah UV






Kelebihan  Daftar Ahli Shaklee Untuk Berniaga

 
1. Menikmati untung runcit sebanyak  20-30% setiap pembelian (boleh jimat duit belanja dapur malah lebih lagi)


2. Pembayaran bonus setiap 15 hb depannya untuk setiap  kiraan UV seperti dalam jadual diatas. Anda pilih sendiri untuk jana pendapatan 2, 3, 4, 5 hingga  6 angka dengan Shaklee. Nothing is Imposible and Just Do It.


3. Pembelian produk mudah untuk anda dan pelanggan dengan Sistem Online Shaklee. Tidak perlu  berhabis duit minyak tol, masa, tenaga dan menempuh jem yang memeningkan kepala. Semuanya telah  tersedia didalam sistem ini


4. Bonus kereta apabila mencapai tahap yang tertentu.


5. Tajaan umrah 100% dengan layanan bertaraf 6 bintang, boleh lihat kaabah dari  tingkap bilik anda. (jika anda memenuhi syarat tajaan umrah)


6. Peluang melancong keluar negara ditaja 100% oleh Shaklee, pada tahun ini kita akan fight ke Itali dan Milan, tak teringin ke melancong kenegara Eropah, free lagi!!


Jom  imagine naik gondola sama-sama  kat Itali  nanti

Dah imagine dah? Boleh  rase tak angin yang bertiup sepoi-sepoi bahasa tu.. fuhhh asyik! Mustahil ke semua ini menjadi kenyataan? Tidak mustahil langsung jika  dibayar dengan usaha tanpa kompromi, tidak putus asa dan paling penting sentiasa bergantung pada Allah.


         
            Tidak sabar ingin tahu caranya, ok saya terangkan sekarang. Untuk Daftar Ahli Shaklee, anda hanya perlu :-


        1. Bayar yuran keahlian sebanyak RM65 jika mendaftar sendiri dicawangan  terdekat dengan anda                   dan  mendapat 'starter kit'. Atau tambah  rm10 untuk tujuan pos.


        2. Beli sebanyak rm 700 atau bersamaan 200 UV untuk mendapatkan keahlian  percuma.


Kami akan membimbing anda untuk mencapai impian anda dengan pelbagai sokongan seperti


      1. Penerangan lengkap tentang produk Shaklee dan syarikat Shaklee sendiri, kombinasi yang tepat untuk           setiap masalah pelanggan, cara terbaik konsultasi pelanggan, dan

      2. Berkongsi cara menjalankan biznes Shaklee dengan cara yang efektif dan lebih mudah dari A to Z       secara online dan offline


      3. Cara membina blog yang berpengaruh, lengkap dan tentunya menarik pelanggan membeli dengan       anda tanpa  was-was lagi.


     4. Rahsia meletakkan blog anda disenarai page pertama dicarian Google, biar benar!


     5. Teknik pemasaran Facebook dan cara iklan di Facebook dengan berkesan.


     6. Kami akan memasukkan anda dalam support group eksklusif, disini perbincangan tentang biznes,          produk, masalah kesihatan pelanggan  dan penerangan  produk secara terperinci mudah diperoleh

   
     7. Meeting online bersama ahli kumpulan dimana-mana sahaja, dihadapan laptop atau smartphone      asalkan mempunyai talian internet.


Tidak  sabar dah nak sign up  sekarang? Jangan tunggu lagi segera hubungi saya dan anda hanya perlu sediakan beberapa maklumat berikut. Yang lain saya bisa uruskan :))


      1. Nama

      2. No IC

      3. Alamat penuh surat menyurat

      4. Alamat emel

      5. Nama pasangan dan no IC (jika ada)


Sekarang saya nak share kelebihan  Sistem Online Shaklee, bagaimana ia sangat memudahkan anda untuk Daftar Ahli Shaklee dan lain-lain. Anda dapat memperoleh pelbagai maklumat berikut pada bila-bila masa dan dimana  jua.





     1. Member Message (info-info terbaru akan dipaparkan disini)

     2. Genealogy Inquire (family tree biz-rangkaian rakan niaga)

     3. Bonus Inquiry (bonus yang dikemaskini setiap  minggu)

     4. UV Transfer

     5. Online Enrollment

     6. Shopping (pembelian mudah dihujung jari)

     7. My Account (maklumat peribadi anda)

     8. Calender

     9. Resource Center

   




Dengan segala kelebihan ini banyak urusan menjadi lebih mudah dan lancar. Dirumah, dipejabat dalam bilik tidur anda yang selesa, sambil menguruskan rumah tangga dan anak-anak. Anda dengan mudah dapat  akses kepelbagai maklumat terbaru tentang biznes anda.


Saya senaraikan kelebihan  Sistem Online  Shaklee agar lebih jelas, terang dan nyata


  •     Menjimatkan masa, tenaga, duit minyak, duit tol dan tidak perlu pening nak cari parking
  •     Boleh shopping secara online seperti yang anda lakukan di Zalora, Mudah.com dll
  •     Tidak perlu menderita menunggu lama-lama untuk membuat pembelian berbanding di HQ atau cawangan Shaklee
  •     Mengetahui UV/bonus, tidak perlu print genealogy berjela-jela di HQ atau cawangan Shaklee
  •     Boleh Daftar Ahli Shaklee terus dalam  Sistem Online Shaklee
  •     Lebih banyak masa bersama keluarga, update blog dan rancang strategi bisnes







Lebih Masa Bersama Keluarga :))




Jika anda memang berhajat mencari duit lebih, kesian dengan anak-anak yang jarang anda dapat luangkan masa bersama mereka, tidak  mahu lagi ditindas dengan sistem yang tidak adil ditempat kerja. Maka Shakleelah platform yang tepat untuk anda.


Jom Daftar  Ahli Shaklee dengan saya sekarang juga, jangan bertangguh lagi! Hubungi saya Huda di 014-9209040 call/wasap/sms/telegram atau emel di dasyifa14@yahoo.com







Cari Artikel