Harga Produk Shaklee | Pengedar Vivix Shaklee, Pengedar Shaklee Kuala Lumpur

18 September 2013

// // 1 comment

Harga Produk Shaklee

Berikut ialah jadual harga produk-produk Shaklee terkini yang berada dipasaran:-Boleh menghubungi  saya untuk consultation lanjut  bagaimana produk-produk Shaklee boleh tolong menyelesaikan masalah dan membaiki tahap kesihatan anda. Bagi mendapatkan produk yang tepat untuk masalah anda maka beberapa soalan peribadi akan diajukan. Hal ini penting bagi mendapat kesan yang optimum kepada diri anda setelah menggunakan produk  Shaklee.


Sekiranya ingin membeli produk Shaklee sendiri tanpa ingin menghubungi saya pun takpe, gunakan nombor ID Shaklee saya : 956661. Pergi kemana - mana cawangan Shaklee yang berhampiran dengan anda.


Order hanya akan diproses setelah pengesahan pembayaran dilakukan. Penghantaran akan dilakukan oleh GoldDex dan akan mengambil masa 2-3 hari bekerja. Boleh juga COD (Cash On Delivery) dikawasan-kawasan berikut :-


 • sungai besi
 • bandar seri permaisuri
 • bandar tasik selatan
 • sekitar pusat bandar seperi sogo, masjid jamek, klcc  dan kl sentral


Call/sms/whatsapp saya @ 014-9209040 untuk confirmation COD, cas COD akan dinyatakan bergantung kepada lokasi.

Jom same-same jage kesihatan, kalo anda sihat anda dapat semuanya, kalo anda sakit, kaya, cantik, ade pangkat setinggi langit pun tak gune...huhu...Inila realiti hidup

Jadi sahabat,  please don hesitate to cal me for any inquiries about Shaklee k :)

1 comment:

 1. Salam,

  Kami ialah Pemborong produk kecantikan Dr Rochelle Skin Expert yang diperbuat dari bahan alami berkualitas tinggi. Berkesan untuk pemutihan yang nyata, menghaluskan kulit wajah, mencerahkan dan mengecilkan pori-pori di muka.

  Cara Order : SMS/Whatsapp Azwan 0123796229 / 0129381556. Chat BBM 21950D17

  Sila kunjungi website kami http://rochelleskincaremy.com

  ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi komen <3

Cari Artikel