Surat Cinta Dari Mr Google | Pengedar Vivix Shaklee, Pengedar Shaklee Kuala Lumpur

15 May 2015

// // 2 comments

Surat Cinta Dari Mr Google

Assalamualaikum semua...aduhai blogku lama tu tak hapdet.. Kali ni akak nak cerita pasal cerita selain Shaklee hihi... Berita gembira yang akak nak share dengan semua.


Lebih dari sebulan akak tunggu satu surat jauh dari negara Perancis gitu.. Jauh bukan main, kalo ikutkan zaman sekarang ni valid lagi surat-surat. Sekarang semua online, email ada, FB ada, g+ ada, macam ada...tapi ini saluran kurang rasmi.


nah akak belanje biskut surat cinta..


Untuk hal-hal sulit yang amat penting masih butuhkan surat ya ibu-ibu dan bapak-bapak yang dihormati. (speaking indon cket hihi..) So bile cerita pasal surat ni die ade semacam satu sensasi yang sukar nak diungkapkan.


Macam orang dolu-dolu bercinta, asyik teringat, selalu berdebar-debar cek peti pos, tido tak lena, mandi tak basah, tapi makan stil kenyang alhamdulillah.. So begitula hari-hari berlalu akak selalu resah menantikan warkah dari Mr G. Tak keruan dibuatnya penangan Mr. G ni.


Dalam pada duk menunggu tu macam-macam akak piki, entah-entah diorang lupe, ade silap bahagian processing, salah alamat kot atau depa tak jupe rumah akak yang tak berapa nak ceruk ni. Tapi cepat-cepat akak buang semua tu..


Tak mungkinla lagi ceruk dari rumah akak pun sampai surat dari Perancis tu takkanla diorang tak jupe cari rumah akak, na mungkin he..(kali ni speaking hindustani hihi...)


Pada suatu hari, tengah akak dok basuh pinggan husband akak jerit ape tah, bunyi air kuat akak tak dengar, then die ulang lagi..'surat dari Google...' 


Ha da sampai copek-copek akak habiskan keje terus pergi dapatkan surat yang buat diriku resah gelisah tu dan tadaa...sampai jua ketangan hamba. Alhamdulillah...





Dengan surat ini officially I am Shaklee Independent Distributor registered with Google Map. Memang terbaik!!! Ya Allah hepi sangat tak tau nak cakap macam dapat cabutan bertuah sejuta even tak buat ape-ape tibe-tibe dapat ha gitu...


Alhamdulillah tahniah Huda, sebab register je dengan Google Map insyaAllah Huda boleh bantu lagi ramai orang untuk sihat insyaAllah...aminnn...


2 comments:

  1. wohooo.... best3x...

    gitu yer... pandai huda daftar Google Maps... terbaiklah


    ps: ala comelnye gambo huda n bby kat header tu :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi komen <3

Cari Artikel